Over ons

Voorbeeldcontract.nl is een initiatief van Beverwijk Van Gilst Advocaten. In deze webshop vind je hoogwaardige contracten, klaar voor gebruik en in aanpasbaar Word-formaat. Alle contracten zijn samengesteld door de gespecialiseerde advocaten van Beverwijk Van Gilst. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Diensten voor ondernemers

Beverwijk Van Gilst Advocaten is een landelijk opererend advocatenkantoor uit Utrecht, dat zich richt op ondernemers. Veel voorkomende thema’s waarmee Beverwijk Van Gilst ondernemingen helpt zijn: contracten, finance, overnames en incasso.

De gezichten achter Voorbeeldcontract.nl

De drijvende kracht achter deze webshop zijn de oprichters en advocaten van Beverwijk Van Gilst:

profielfoto-RichardRichard Beverwijk
Creatieve strateeg en dealmaker

Specialismen: begeleiden van fusies en overnames (M&A), vormgeven van samenwerking tussen bedrijven, adviseren over ondernemingsrecht en complexe contracten. Begrijpt de business en de cijfers en is in staat om verder te kijken dan alleen het juridische. Volwaardige gesprekspartner van financiële specialisten.

Opleiding: Universiteit Groningen, specialisatieopleiding Ondernemingsrecht Grotius Academie, diploma Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation (RAB BV).

E-mail: richard@beverwijkvangilst.nl

profielfoto-LucasLucas van Gilst
Tactische strijder met lef 

Specialismen: procederen over complexe geschillen, met name bij overnames, aansprakelijkheden, aandeelhoudersconflicten, geldvorderingen, franchise & distributie en financieel recht. Bijt zich vast in zaken en weet wat nodig is in het vuur van de strijd.

Opleiding: Universiteit Utrecht, University of Nottingham, Grotius specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden en lid van de Vereniging van Incasso- en Procesrecht Advocaten.

E-mail: lucas@beverwijkvangilst.nl

Hulp nodig?

We helpen bedrijven graag bij het gebruik van een contract of passend maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op.