Over ons

In deze webshop vind je hoogwaardige contracten, klaar voor gebruik en in aanpasbaar Word-formaat. Alle contracten zijn samengesteld door de gespecialiseerde advocaten van Beverwijk Van Gilst Advocaten.

De gezichten achter Voorbeeldcontract.nl

De drijvende kracht achter deze webshop zijn:

profielfoto-RichardRichard Beverwijk
Advocaat

Specialismen: begeleiden van fusies en overnames (M&A), vormgeven van samenwerking tussen bedrijven, adviseren over ondernemingsrecht en complexe contracten. Begrijpt de business en de cijfers en is in staat om verder te kijken dan alleen het juridische. Volwaardige gesprekspartner van financiële specialisten.

Opleiding: Universiteit Groningen, specialisatieopleiding Ondernemingsrecht Grotius Academie, diploma Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation (RAB BV).

E-mail: richard@beverwijkvangilst.nl

profielfoto-LucasLucas van Gilst
Advocaat

Specialismen: procederen over complexe geschillen, met name bij overnames, aansprakelijkheden, aandeelhoudersconflicten, geldvorderingen, franchise & distributie en financieel recht. Bijt zich vast in zaken en weet wat nodig is in het vuur van de strijd.

Opleiding: Universiteit Utrecht, University of Nottingham, Grotius specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden en lid van de Vereniging van Incasso- en Procesrecht Advocaten.

E-mail: lucas@beverwijkvangilst.nl

Hulp nodig?

We helpen bedrijven graag bij het gebruik van een contract of passend maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op.