Veelgestelde vragen

  1. Bestellen en betalen
  2. Account aanmaken
  3. Inhoud

1. Bestellen en betalen

Wanneer ontvang ik de documenten die ik heb besteld?
Na betaling krijgt u direct een e-mail van ons. Deze e-mail is de factuur met een downloadlink. Via deze link kunt u het document direct downloaden. Indien het document via de downloadlink niet automatisch opent, kijk dan in de map “downloads” van uw computer. Het document staat als het goed is ook in die map. Al onze documenten zijn .docx bestanden (Word).

Op welke manieren kan ik betalen?
U kunt betalen via Ideal, PayPal of Creditcard.

Ik heb na betaling geen mail ontvangen, hoe kan dat?
Wellicht dat u een ander of onjuist mailadres heeft ingevuld. Ook kan het incidenteel voorkomen dat de mail wordt tegengehouden door uw spamfilter of in de map spam (ongewenste mail) terecht komt. Indien u een correct mailadres heeft ingevuld en het document is voor zover u kunt nagaan niet in de spamfilter terechtgekomen, dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail (info@beverwijkvangilst.nl) of per telefoon (030 – 281 96 20 of 030 – 281 96 60). Wij zullen het document dan handmatig alsnog aan u toezenden.

Hoe kom ik aan een kopie van mijn factuur?
Na betaling krijgt u een e-mail, dat is de factuur. Als u deze e-mail niet meer kunt vinden en u heeft een account aangemaakt, dan kunt u via uw account een kopie van de gewenste factuur opnieuw downloaden.

Waar vind ik de BTW van mijn bestelling?
De BTW staat vermeld op de factuur van uw bestelling. Bij het totaalbedrag van de factuur staat wat het BTW bedrag is.

Waar vind ik het Kvk- en BTW-nummer?
Ons KvK-en BTW-nummer staat bovenaan de factuur van uw bestelling.

Hoe kom ik aan een kortingscode?
Als u een account hebt aangemaakt ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief bieden wij soms kortingscodes aan die u kunt invullen bij een nieuwe bestelling.

2. Account aanmaken

Wat is het voordeel van het aanmaken van een account?
Het voordeel van een account is dat u steeds opnieuw bij de door u gekochte documenten kunt en dat u deze opnieuw kunt downloaden. U heeft op deze manier dus een automatische back-up van uw documenten. Tevens kunt u in uw account-dasboard de facturen downloaden.

Wat gebeurt er met de persoonlijke gegevens die ik invul?
Wij voldoen volledig aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie kunt u ons privacy statement raadplegen.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat nu?
Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u via uw gebruiksnaam of e-mailadres uw wachtwoord opnieuw instellen. Vul hiervoor deze activeringslink in.

3. Inhoud

Wie hebben onze voorbeeldcontracten gemaakt?
Onze contracten zijn opgesteld door de advocaten van Beverwijk Van Gilst Advocaten, een advocatenkantoor gespecialiseerd in contractenrecht. Voorbeeldcontract.nl is een handelsnaam van Beverwijk Van Gilst Advocaten.

Zijn de contracten up-to-date?
Zeker, wij controleren al onze contracten regelmatig en passen de contracten aan als dit nodig is, bijvoorbeeld als gevolg van gewijzigde regelgeving of jurisprudentie. Onze advocaten werken in de praktijk ook met deze modellen. Als zij in het kader van hun werkzaamheden voor onze klanten de contracten actualiseren of verbeteren, dan wordt dit gelijk in de webshop doorgevoerd.

Kan ik mijn contract zelf aanpassen?
De contracten zijn in Microsoft Word opgesteld. U kunt het contract dus gemakkelijk zelf aanpassen. In  de tekst hebben wij in een blauwe kleur vermeld welke gegevens u nog zelf moet invullen. Ook staan er in deze blauwe kleur soms opmerkingen of tips in het document vermeld. Deze blauwe gedeelten kunt u eenvoudig verwijderen, of u kunt de tekstkleur in de Word werkbalk aanpassen.

Zijn de contracten voorzien van automatische nummering?
De layout en indeling van de contracten is speciaal voor Voorbeeldcontract.nl ontworpen door een Word-specialist. De sjablonen die wij gebruiken voor onze contracten bevatten automatische nummering en kruisverwijzingen. Dit betekent dat de nummering automatisch wordt aangepast als u een artikel toevoegt of verwijdert. in de Word-werkbalk kunt u de verschillende stijlen in het sjabloon herkennen door de vermelding van de stijlnaam “BVG”.

Kan ik mijn contract nog laten controleren?
Ja, u kunt het contract zelf invullen. U kunt daarna contact met ons opnemen met het verzoek uw contract te laten controleren door een van onze advocaten. Voor het nakijken van een contract betaalt u dan een vooraf afgesproken vaste prijs.

Het contract dat ik zoek staat niet in de webshop, wat nu?
Het is mogelijk dat u een contract zoekt dat wij (nog) niet aanbieden in onze webshop. In dat geval kunt u contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.